- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Πολύ σημαντική επιτυχία για τα αθλητικά δεδομένα του Δήμου Σαρωνικού ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του τμήματος Judo του Γ.Α.Σ. Καλυβίων στο Ευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Judo 2016, που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Judo (WJF).

Στο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από 24 έως 27 Ιουνίου, συμμετείχαν 11 αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια: πέντε χρυσά, τρία ασημένια και τρία χάλκινα.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Σήλια Δούνη, Θάνος Γερογιάννης, Απόλλωνας Βλάχος, Κώστας Κεσσίδης και Βαγγέλης Γιαννούλας, ασημένια μετάλλια οι Άννα Ράνιου, Έρικα Μπάλιου και Ηλίας Μπατσινίλας και χάλκινα μετάλλια οι Σοφία Κανέλλου, Αλέξανδρος Γερογιάννης και Άγγελος Κατσικίδης.

«Τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους, με τις κορυφαίες επιδόσεις τους σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στους προπονητές, αλλά και στους χορηγούς και στους γονείς, που στήριξαν την προσπάθειά τους. Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει να διασφαλίσουμε ποιοτικές επιλογές άθλησης για τα παιδιά μας και για τους πολίτες κάθε ηλικίας. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές μας και να ενισχύουμε με κάθε τρόπο τη δραστηριότητα των τοπικών αθλητικών συλλόγων» τόνισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης

- Διαφήμιση -