- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται τον Απρίλιο με ανοιξιάτικη διάθεση και μας προτείνει να περάσουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου μήνα με μουσική και χορό.

 

H σειρά συναυλιών Music Escapades συνεχίζει την πορεία της στην ελληνική μουσική των ‘90s και ανακαλύπτει το αποτύπωμα τριών από τα πιο σημαντικά alternative/indie rock συγκροτήματα που δημιουργήθηκαν τότε.

 

Το Σάββατο 01.04 στις 21:00 στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, πάνω από τη φωτισμένη Αθήνα, την αρχή την κάνουν οι Closer, ένα από τα σπουδαιότερα αγγλόφωνα indie συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής,  που μας περιμένουν για να μας ταξιδέψουν στα παλιά γνώριμα ηχοτόπια της μουσικής τους, αλλά και να μας ξεναγήσουν σε νέες περιπέτειες.

 

Την μελωδική μελαγχολία των Closer θα ακολουθήσουν o δυναμισμός των Bokomolech (22.04) και η γοητεία των Xaxakes (29.04).

rok1

Την Κυριακή 02.04 στις 11:00, η αγαπημένη σειρά Social Ballroom επιστρέφει σε ρυθμούς rock’n’roll (Social Ballroom: Rock’n’roll // 02.04). Όπως κάθε μήνα, επίδοξοι και βετεράνοι χορευτές κάθε ηλικίας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις κινήσεις τους σε ένα μάθημα χορού ανοιχτό για όλους. Μετά το μάθημα θα ακολουθήσει ένα ανοιχτό πάρτυ με τους Rollin’ Foxes, τους Hirollers και DJ set από τον Silvery Theodore.

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @snfcc.

 

- Διαφήμιση -