- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 

Το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Αυτοκινήτου, με θέμα τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και της μετακίνησης αλλά και της αγοράς γύρω από αυτό διοργανώνεται από τη Diaplous s.s.d.a. Ltd, με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του κορυφαίου εξειδικευμένου περιοδικού του χώρου του αυτοκινήτου, AUTOHAUS, που ανήκει στο Springer Automotive Media και της TÜV SÜD Auto Partner.

 

Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, με κύριους ομιλητές, διακεκριμένα στελέχη του χώρου του αυτοκινήτου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, με την αγορά του σχετικού εισιτηρίου https://www.diaplous-ssda.com/services/forum/epicheirimatiko-foroym-aytokinitoy/ και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους του τόσο σημαντικού για την οικονομία και την εξέλιξη του ανθρώπου χώρου, της αυτοκίνησης και των μεταφορών.

 

Ομιλητές της εκδήλωσης:

 

Jürgen Stackmann – πρώην CEO και μέλος του Δ.Σ. της VW/Seat καθώς και της Ford Motor Germany, κύριος ομιλητής του Institut für Automobilwirtschaft (IfA), στέλεχος του diconium

 

Patrick Fruth – CEO του TÜV SÜD Auto Service

 

Ralph Meunzel – Διοικητικό στέλεχος του AUTOHAUS, Springer

Automotive Media

 

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Αντιπρόεδρος CIVITAS

 

Χρυσοί Χορηγοί της εκδήλωσης οι ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., Toyota και Lexus.

 

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: www.diaplous-ssda.gr

 

Κόστος Ατομικής Συμμετοχής: € 295.

 

 

- Διαφήμιση -