- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Απίστευτη ληστεία , με τραυματία γνωστό μουσικοσυνθέτη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Ιουνίου , στα γραφεία μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας επί της Λεοφώρου Βουλιαγμένης στη Βούλα.

Ο φύλακας που βρισκόταν στο κτήριο ανέφερε ότι κουκουλοφόροι μπήκαν στη δισκογραφική, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν στους ορόφους του 3ου όροφου κτίσματος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός,

 «Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία, απέσπασαν δύο χρηματοκιβώτια και έφυγαν. Η πληροφορία που σας μεταδώσαμε και είναι διασταυρωμένη, είναι ότι υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματισμένος.»!, ανέφερε η τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπής  «Ηappy Day». Πρόσθεσε πως «είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο.»

Επίσης σημείωσε ότι  «τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που είναι γνωστή στους γνώστες του κτιρίου και ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης… Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί…»

Ο φύλακας ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με τις Αρχές να εξετάζουν τώρα αν υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

 

- Διαφήμιση -