- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού», ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προσκαλεί τον καταξιωμένο λαϊκό τραγουδιστή Κώστα Χατζή για μια συναυλία, με τίτλο «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», το Σάββατο 16-07-2022 στις 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο «Σοφία Βέμπο» στην παραλία Βούλας (Λεωφ. Καραμανλή 14). Ο αγαπημένος μας λαϊκός τροβαδούρος Κώστας Χατζής παίρνει την κιθάρα του και μας μεταφέρει στις παλιές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ. Μας ταξιδεύει εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει».

Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στην ξεχωριστή φωνή του, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή και κατάφερε να επικοινωνεί με το κοινό του μ’ έναν μοναδικό τρόπο. Πιστός στο κοινωνικό τραγούδι, έχοντας μελοποιήσει Παλαμά και Σικελιανό και με σπουδαίες συνεργασίες στην σημαντική καριέρα του (Πλέσσας, Ξαρχάκος, Μαρκόπουλος, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης) συνεχίζει να υπηρετεί τον «λόγο» για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Μέσα από τα τραγούδια του μιλά ρεαλιστικά για τα κοινωνικά θέματα, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την ισότητα και την δικαιοσύνη.

«Απ’ το Αεροπλάνο», «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδελφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» είναι τα αγαπημένα τραγούδια όλων που δεν θα λείψουν από το πρόγραμμά του. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης. Τραγούδι: Μαρία Αλεξίου – Δανιέλα Χατζή. Διεύθυνση Ορχήστρας–Ενορχηστρώσεις – Πιάνο: Γιώργος Παγιάτης. Φλάουτο– σαξόφωνο – κλαρινέτο: Ρήγας Σαριτζιώτης. Τύμπανα – κρουστά: Νίκος Καρνάβας. Κοντραμπάσο: Πολύκλειτος Πελέλης.

Η συναυλία είναι συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Είσοδος Ελεύθερη

- Διαφήμιση -