- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας στους μαθητές, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής των Χριστουγέννων.

Ξαφνικά από την ταράτσα του σχολείου εμφανίστηκε ο Άι Βασίλης, ντυμένος με την κόκκινη στολή του και τον σάκο του για να αφήσει δώρα στα μικρά παιδιά. Χτυπώντας το καμπανάκι του και γελώντας κατέβαινε σιγά-σιγά τον τοίχο του σχολικού κτιρίου κάνοντας άλματα από τον έναν όροφο στον άλλον.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Οι μαθητές μόλις αντίκρισαν τον αγαπημένο του Χριστουγεννιάτικο ήρωα ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν στο προαύλιο του σχολείου. Μάλιστα από τη χαρά τους, μόλις ο Άι Βασίλης προσγειώθηκε στην αυλή έτρεξαν κοντά του, τον κοίταξαν καλά καλά και τον πήραν μια μεγάλη αγκαλιά.

Στις γιορτινές αυτές ημέρες, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας «Έλλη Αλεξίου» ανέδειξε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα, γεμίζοντας τις σχολικές τους αναμνήσεις με όμορφες στιγμές, που θα διηγούνται για μήνες ακόμα και για χρόνια.

Γιατί μέσα στα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι ο «σάκος του Άι Βασίλη» θα πρέπει να φέρνει μόνο ευτυχία, υγεία και χαμόγελα στα παιδιά όλου του κόσμου.

 

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr

- Διαφήμιση -