- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στη Βουλή τοποθετήθηκε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης, ως εισηγητής της πλειοψηφίας, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τη διαχείριση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων από εγκληματικές δραστηριότητες, τονίζοντας «ότι με το νομοσχέδιο αυτό ενισχύονται η διαφάνεια και τα δημόσια έσοδα».

Ο κ. Σπανάκης αναφέρθηκε στην τροπολογία που επεκτείνει την προσωπική διαφορά σε υπαλλήλους που έχουν διοριστεί ή μεταταχθεί στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και των εποπτευόμενων από αυτό νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, με τη οποία όπως είπε «λύνεται ένα πρόβλημα που αφορά εκατοντάδες εργαζόμενους».

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Σπανάκης στο άρθρο 4 της τροπολογίας για τη δυνατότητα παράτασης προθεσμιών υποβολής φορολογικών και ασφαλιστικών δηλώσεων και καταστάσεων, σε περίπτωση ασθένειας, τοκετού ή θανάτου λογιστή φοροτεχνικού. Όπως τόνισε ο κ. Σπανάκης αυτό ήταν ένα αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και των συλλόγων των λογιστών-φοροτεχνικών, «ενός κλάδου που έβαλε πλάτη κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και συνεχίζει έως σήμερα, κάτι που αναγνωρίζει η Κυβέρνηση και με τη διάταξη αυτή».

- Διαφήμιση -