- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου το έργο ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Δ.Ε. Βάρης. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής συνολικού προϋπολογισμού 300.000 € το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής μετά από επικτακτικό αίτημα του Δήμου.

Η ασφαλτόστρωση κρίθηκε απαραίτητη καθώς μετά την ολοκλήρωση του σημαντικού υδραυλικού έργου που ολοκληρώθηκε πριν από τρία χρόνια κατά μήκος του δρόμου το οδόστρωμα έχριζε συνολικής ανακατασκευής καθώς η συγκεκριμένη λεωφόρος αποτελεί κεντρικό οδικό άξονα που συνδέει μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου με την παραλιακή οδό.

Για την εκτέλεση του έργου, κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ημερών, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις κατά μήκος της διαδρομής και θα δημιουργηθεί προσωρινή δυσχέρεια στην κυκλοφορία.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προέβει στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής και προσωπική τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη για την ανταπόκριση του στο αίτημα του Δήμου για την ανακατασκευή του οδοστρώματος της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου καθώς η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλει στην ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων σε έναν κεντρικό οδικό άξονα ευθύνης της Περιφέρεια Αττικής ο οποίος διέρχεται από την πόλη μας».

- Διαφήμιση -