- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η Βάσω Μαργαρίτη  ισχυρό και ιστορικό στέλεχος από το χώρο της κεντροαριστεράς, με έντονη αυτοδιοικητική παρουσία στην Καλλιθέα και με ηχηρή τοποθέτηση στην κοινωνία, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξής “Η Καλλιθέα Αλλάζει” με τον Δημήτρη Κάρναβο στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Βάσω Μαργαρίτη έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε ποικίλες διοικητικές θέσεις στην Καλλιθέα και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας (συνεχώς από το 1999 έως το 2014 και από το 2019 έως σήμερα). Ως υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας με τη Δημοτική  Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας –Βάσω Μαργαρίτη» υπήρξε επικεφαλής  της  μείζονος αντιπολίτευσης την περίοδο 2014  – 2019, ενώ ήταν υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας και στις εκλογές του 2019.

Την χαρακτηρίζει η πλούσια κοινωνική της δράση στην Καλλιθέα, όπου μεγάλωσε, συμμετέχοντας και ιδρύοντας αθλητικούς, κοινωνικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους και οργανώσεις ενώ αναπτύσσει μεγάλη δραστηριότητα σε θέματα ισότητας και οικογένειας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Καλλιθέας και ως  Πρόεδρος του παραρτήματος Καλλιθέας “Ένωση Ελληνίδων για  την Οικογένεια και τη Νεότητα”

- Διαφήμιση -