- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Γλυφάδας θα δουν τα σχολεία τους αγνώριστα! Όλο το καλοκαίρι τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας εργάστηκαν εντατικά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

«Ο Σεπτέμβριος μπήκε, μαζί και το φθινόπωρο, μαζί έρχεται σύντομα και η νέα σχολική χρονιά. Οι μαθητές στα περισσότερα σχολεία της Γλυφάδας μας, μαζί με τους παλιούς και νέους συμμαθητές τους, θα συναντήσουν την ημέρα του αγιασμού και πολλές εκπλήξεις:

»Επί τρεις μήνες τώρα, δεν σταματήσαμε τις εργασίες ούτε λεπτό! Όλο τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που τα σχολεία μας είναι κλειστά, κάναμε εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των σχολικών μονάδων της πόλης μας. Κατασκευή νέων ασανσέρ σε οκτώ σχολεία που δεν είχαν, δημιουργία νέων αιθουσών, μονώσεις, ελαιοχρωματισμοί, ανακατασκευές γηπέδων, υδραυλικές εργασίες, ανακατασκευές και επισκευές αποδυτηρίων, τοποθέτηση πρόσθετων κιγκλιδωμάτων για την ασφάλεια των παιδιών και πάρα πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

 

 

Και προσθέτει: «Ευχαριστούμε όλους εκείνους – και είναι πολλοί – που συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά για την συντήρηση και την αναβάθμιση των σχολικών μας εγκαταστάσεων. Ευχαριστώ τον αρμόδιο Αντιδημάρχο Μάριο Κασέρη και την μηχανικό της τεχνικής μας υπηρεσίας Μάνθη Δουρούδη για τον συντονισμό.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα – και τα σχολεία μας συνεχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο».

Εκπλήξεις για τους μαθητές της Γλυφάδας (φωτό)

- Διαφήμιση -