- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου, συμμετέχει  για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία. Είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική Μπροστά». Στόχος της να φέρει σε πρώτο πλάνο στην Περιφέρεια και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής και τους 13 Δήμους της. Να αναδείξει τα θέματα που τους απασχολούν, να αναζητήσει λύσεις, αλλά και να καταθέσει προτάσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, για την ενίσχυση και βελτίωση των υποδομών, αλλά και του παραγωγικού ιστού.

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου, ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της  στην Νομική Σχολή Αθηνών και αμέσως μετά έκανε το μεταπτυχιακό της  στο Εμπορικό και Ναυτικό Δίκαιο στην Νομική Αθηνών, παράλληλα με την άσκηση της. Στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό «Business and Economic Law» στο Πανεπιστήμιο Georgetown, στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α. Αποφάσισε όμως να γυρίσει στον τόπο της , ώστε να προσπαθήσει να μετουσιώσει την γνώση της σε πράξη και δράση.

Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως Δικηγόρος στην Ελλάδα και μόλις πρόσφατα ξεκίνησε το Διδακτορικό της στην Νομική Σχολή της Αθήνας με θέμα «Παραχωρήσεις Λιμένων και ανάλυση υπό το πρίσμα χωροταξικού σχεδιασμού και προστασία παράκτιων βιοτόπων».

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου, θεωρεί  ότι έχει εσωτερική υποχρέωση, να ασχοληθεί με τα κοινά, να εμπλακεί  ή τουλάχιστον να επιχειρήσει  να βοηθήσει , γιατί δεν υπάρχει σημαντικότερη στιγμή και πιο ουσιαστική διαδικασία από το να συμμετέχει κανείς στην λήψη των αποφάσεων που αφορούν τον τόπο του.

Τα έργα, οι πρωτοβουλίες και όσα «τρέχουν» στο τόπο μας στη Νοτιοανατολική Αττική, είναι συνυφασμένα και εξαρτώνται από τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Αυτός είναι και ένα ουσιαστικό κίνητρο για την συμμετοχή της στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς επιθυμεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην εκπροσώπηση όλων των περιοχών και των Δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου συντάσσεται με  τον Νίκο Χαρδαλιά και το όραμα του για την Περιφέρεια Αττικής. Είναι παρούσα με θέσεις , προτάσεις , διάθεση προσφοράς και συνέπεια για μια Αττική και κυρίως  για μια Νοτιοανατολική Αττική ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, με ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα και καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες της.

Για μια Αττική που θα πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης, μια Αττική ΑΣΦΑΛΗ, με έμφαση στην πολιτική προστασία, μια Αττική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, οπού κάνεις δεν θα μένει πίσω και μια Αττική  ΜΕΓΑΛΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, που θα αναδεικνύουν το φυσικό περιβάλλον και παράλληλα θα προσελκύουν νέες επενδύσεις

Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει, πάμε ΟΛΟΙ μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ!

- Διαφήμιση -