- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Σε ένα εξαιρετικά ζεστό και πολύ ανθρώπινο κλίμα ο Βασίλης Μαρινόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βάρης –Βούλας- Βουλιαγμένης με την παράταξη «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη» του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, συναντήθηκε την Δευτέρα το βράδυ με συνδημότες και συνυποψήφιους στο στο Parco cafe στην Βουλιαγμένη.

Στην ιδιαίτερα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα ο κ. Μαρινόπουλος και οι παρευρισκόμενοι είχαν μια φιλική και ειλικρινή συζήτηση αλλά και την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με θέμα τις επικείμενες εκλογές!

Όπως ανέφερε στη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Μαρινόπουλος για τον ίδιο δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, διότι όλος αυτός ο προεκλογικός αγώνας έχει μια άλλη ιδιαίτερη αξία…

Επεσήμανε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Μου δόθηκε η ευκαιρία, όλο αυτό το διάστημα, να γνωρίσω νέους ανθρώπους, αξιόλογους, ανθρώπους που αγαπάνε την Πόλη, με αξίες και ιδανικά και  μιλώντας όπως πάντα, από καρδιάς, θέλω να σας εκμυστηρευτώ πως αυτό “το υπέροχο ταξίδι» προς τις εκλογές, είναι μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μου».

Πρόσθεσε πως: «όλο αυτό το διάστημα είχα τη χαρά και τη τύχη να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους, να γνωρίσω  φίλους!!

»Αυτό ειναι τεράστιο δώρο για εμένα, είναι παρακαταθήκη για το μέλλον μου, αυτή είναι η περιουσία μου!!

»Σας ευχαριστώ όλες και όλους που με τιμήσατε με την παρουσία σας! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, τα αληθινά χαμογέλα, τη θετική σας διάθεση!

»Ήταν μια πολύ ζεστή και αληθινή βραδιά που μπόρεσα με εκλεκτούς φίλους να κάνω μια κατάθεση ψυχής!!»

 

 

 

 

- Διαφήμιση -