- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Εξαιρετικά δραστήριος και παραγωγικός σε ιδέες και προτάσεις ο εκπαιδευτικός Βασίλης Μαρινόπουλος. Άφησε μάλιστα όπως μας μεταφέρουν παρόντες, πολύ καλές εντυπώσεις στο Χέρωμα. Ο κ. Μαρινόπουλος που  είναι και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βουλιαγμένης , είχε προχθές μια ακόμα  ουσιαστική συνάντηση – συζήτηση τμε κατοίκους της  Βάρης, πραγματοποιήθηκε προχτές στο ARENA VARIS CLUB, στο Χέρωμα.

Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία, να συζητήσουν με τον υποψήφιο και να θέσουν κάποια ερωτήματα για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Χέρωμα, στον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κύριο Γρήγορη Κωνσταντέλλο, ο οποίος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χερώματος «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ» και συνυποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Κούτρας, μίλησε για την περιοχή και τόνισε πως ο Δήμαρχος από την αρχή της θητείας του βρίσκεται δίπλα τους και πασχίζει για την επίλυση όλων των θεμάτων.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής κύριος Δημήτρης Ζουγανέλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας» κυρία Ντίνα Γιάτση και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης (Α.Ο.Β.) κύριος Γιάννης Ασλανίδης.

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομέναήταν η πρωτοβουλία του κυρίου Μαρινόπουλου, να προσφέρει στο τέλος της συνάντησης, φακέλους με ψηφοδέλτια του Συνδυασμού, χωρίς να υπάρχει σταυρός στο όνομά του.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος στο κλείσιμο της ομιλίας:

« Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους και τους συνηποψήφιους που με τιμήσατε απόψε  με την παρουσία σας  και να σας ενημερώσω, πως στην έξοδο δεξιά, υπάρχουν φάκελοι με 4 ψηφοδέλτια του Συνδυασμού.

»Δεν υπάρχει σταυρός στο όνομά μου και το έκανα συνειδητά.

»Σας σέβομαι απόλυτα και θέλησα, εσείς, με ελεύθερη βούληση, να αποφασίσετε αφού με γνωρίσατε εάν είμαι άξιος να σας εκπροσωπήσω.

»Εμπιστεύομαι την κρίση σας και θεωρώ πως μπορείτε να αναγνωρίσετε εάν διακατέχομαι από ένα διαφορετικό σύστημα αξιών που κυριαρχεί η ανιδιοτέλεια, η συνέπεια, το όραμα και η εργατικότητα».

 

- Διαφήμιση -