- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Στην εκλογική μάχη για την περαιτέρω αναβάθμιση της ζωής στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , ο Παναγιώτης Παππάς που είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βάρη, με τον συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ΖΕΙΣ» , με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Από το 2019  είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Βάρης. με την παράταξη «Πόλη Για να Ζεις»

Ο Παναγιώτης Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και από 1984 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Δίλοφο κ έπειτα στο Χέρωμα Βάρης.

Τελείωσε το δημοτικό σχολείο Δίλοφου συνέχισε στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Βάρης και αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Βάρης.

Σπούδασε στην Σχολή Κομμωτών Καμμερ και έλαβε υποτροφία στην WELLA όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κομμωτική.

Εργάστηκε από μικρή ηλικία σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις εστίασης ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το εμπόριο κ τον τουρισμό.
Υπηρέτησε ως Υποδιοικητής Στρατονομίας Χίου το 1999 με σημαντικές διακρίσεις.

Παναγιώτης Παππάς: Γιατί είναι εκ νέου υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Βάρη

Από το 2005 διατηρεί κατάστημα με τον τίτλο BARBERSHOP ΠΑΠΠΑΣ έναντι του ιερού ναού «ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» στην Βάρη.
Παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Καμπούρογλου με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κλασικού αυτοκίνητου λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες δεξιοτεχνίας και ταχύτητας καθώς και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτήτων Σπορ Αυτοκινήτων Σ.Ι.Σ.Α και 1ος ΝΙΚΗΤΗΣ το 2021 στην Ανάβαση Κρεμασμένου Λαγού μαζί με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

 

Εκλεγμένος με την παράταξη “Πόλη Για να Ζεις” ΑΠΟ ΤΟ 2019 ως Τοπικός Σύμβουλος Βάρης.

Συμμετείχε ενεργά ως Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας των 3Β σε δύσκολες καιρικές καταστάσεις όπως επίσης και ως Εθελοντής σε δράσεις αναδάσωσης στο Χέρωμα και στην Βούλα, σε δράσεις καθαρισμού της Ανατολικής Παραλίας της Βάρκιζας και στην διαλογή τροφίμων και ρούχων για αποστολή στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

Δραστηριοποιείται έντονα σε θέματα προστασίας ζώων καθώς η αγάπη του για τα ζώα είναι γνωστή ως κάτοχος 5 σκυλιών, πάντα παρών σε τοπικές κοινωνικές εκδηλώσεις και σε θέματα προβολής και αξιοποίησης των σημείων ενδιαφέροντος της πόλης μας γιατί πραγματικά προέχει στη σκέψη του να είναι πάντα σε επαφή με τον καθημερινό κόσμο της δουλειάς και της προκοπής, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας και της γειτονιάς με μόνο του γνώμονα να ακούει να κατανοεί και να βοηθά στην επίλυση των κάθε είδους προβλημάτων της περιοχής μας όπως έκανε ως ενεργός πολίτης.

- Διαφήμιση -