- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Γλυφάδας που μόνο από καλή τύχη δεν είχε θύματα. Το απίστευτο περιστατικό  σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 7, ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε προκαλέσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα άλλο ατύχημα στην οδό Αγίου Γερασίμου και οδηγούσε μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, προσπάθησε να ξεφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσα στο αστικό ιστό και σε σημείο που συνήθως τέτοια ώρα κυκλοφορεί αρκετός κόσμος.

Ωστόσο, η οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο, «μπούκαρε» σε ένα παρκάκι και αφού «ξήλωσε» μερικά παγκάκια και κάδους, βγήκε στη Γρ. Λαμπράκη και έπεσε πάνω σε δύο παρκαρισμένα οχήματα και σε ένα ταξί που βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Και αφού διαπίστωσε πως δεν είχε τραυματιστεί, η γυναίκα βγήκε ατάραχη από το αυτοκίνητό της και επιχείρησε να διαφύγει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Ωστόσο, κάποια άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της και την ακινητοποιήσαν, μέχρι να φτάσουν άντρες της αστυνομίας για να την παραλάβουν και να την οδηγήσουν στο τμήμα για εξηγήσεις.

- Διαφήμιση -