- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

του Μάριου Λεμπέση-Μάραντου *

Στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πολίτες καλούνται να αναδείξουν νέα, άφθαρτα πρόσωπα, προσωπικότητες με ικανότητες, όρεξη και διάθεση κοινωνικής προσφοράς.

Το όραμα, η γνώση των τοπικών προβλημάτων και η αποφασιστικότητα στις νέες προκλήσεις των καιρών, είναι το τρίπτυχο που θα κρίνει την τύχη των υποψηφίων αυτοδιοικητικών.

Πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέο αίμα, άτομα με φρέσκα μυαλά, να εμπνέουν  εμπιστοσύνη με κύρος και προσωπικότητα.

Άτομα που δεν βλέπουν την εκλογή τους καιροσκοπικά και ωφελιμιστικά, αλλά με μοναδικό στόχο την υλοποίηση έργων υποδομής και ανάπλασης του τόπου τους, με έμφαση στον Άνθρωπο και την κοινωνική Συνοχή .

 

Νομίζω ότι η συμμετοχή των Νέων είναι πολύ σημαντική προς την κατεύθυνση αυτή, κι ότι έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την ενεργή εμπλοκή των Νέων στα κοινά του Δήμου μας, μέσα από την δημιουργία ενός Τοπικού Συμβουλίου Νέων .

Ήδη ο Δήμαρχος μας είναι θετικός προς μια τέτοια κατεύθυνση , για αυτό καλώ όλες τις Νέες και Νέους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να με υποστηρίξουν σαν εκπρόσωπο της νέας γενιάς, για να κάνουμε πράξη τα όνειρα και τους στόχους μας για το Μέλλον !

Αγαπητοί μου Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Αγαπητές Νέες και Νέοι του Δήμου μας,

Πλησιάζοντας προς την ημέρα των εκλογών, τολμώ να σας κοιτάξω στα μάτια με καθαρό βλέμμα και εντιμότητα και να σας πω ότι διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στη διαδικασία του “εκλέγεσθαι” και είμαι ο νεότερος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης “Πόλη για να ΖΕΙΣ”.

Δεν είμαι πολιτικός, αλλά θέλω να παλέψω για την περιοχή μου και να αγωνιστώ ώστε να εκπροσωπείται η Νεολαία μας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Πόλης μας .

Από μαθητής ακόμα είχα τη διάθεση της προσφοράς και της συμμετοχής στα κοινά.

Πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί και πρέπει,  μέσα από το δικό του μετερίζι, να βάλει ένα λιθαράκι για να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Και θέλω μαζί με τις Νέες και τους Νέους του Δήμου μας να συμβάλλουμε κι εμείς, ώστε οι αποφάσεις που μας αφορούν για το μέλλον μας, να συμπεριλαμβάνουν κι εμάς μαζί …

Μαζί με τον αεικίνητο και δραστήριο και καταξιωμένο Δήμαρχο μας κ Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για μια δυναμική εκπροσώπηση των Νέων από δω και μπρος στα κοινά του τόπου μας .

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ενώσουμε την εμπειρία των παλιών, με τον ενθουσιασμό και τις ιδέες των νέων ! Και για αυτό ζητώ την Ψήφο σας!

 

Μάριος Λεμπέσης- Μάραντος είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με την Δημοτική Παράταξη “Πόλη για να ΖΕΙΣ”

- Διαφήμιση -