- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Μετά την θητεία του στα Νησιά της Αττικής και την Τροιζηνία, ως Αντιπεριφερειάρχη Νήσων αλλά και Περιφ. Σύμβουλο Αττικής, όπου πραγματοποιήθηκε ουσιαστικό και στοχευμένο δημιουργικό έργο αξίας άνω των 200.000.000 Ευρώ ο Παναγιώτης Χατζημπέρος συμμετέχει  στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτ. με τον Συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» του Γιάννη Σγουρού (Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής), ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Πειραιώς, που αποτελεί αφετηρία και προορισμό των νησιωτών.

Ο Παναγιώτης Χατζημέρος υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής (Π.Ε Πειραιά) με τον Γ. Σγουρό

Στη διάρκεια της θητείας του ως Αντιπερειφεριάρχης Νήσων πραγματοποιήθηκε ουσιαστικό και στοχευμένο έργο άνω των 200.000.000 ευρώ όπως

  • Η υδροδότηση της νήσου Αίγινας με νερό ΕΥΔΑΠ με υποθαλάσσιο αγωγό 14 χμ. από την Σαλαμίνα.
  • Τα λιμάνια Αγκιστρίου, Πόρου, Ύδρας, Πέρδικας και Αγ. Μαρίνας στην Αίγινα.
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις [4 γήπεδα στην Σαλαμίνα + Κέντρο Νεότητας] στην Αίγινα, Γαλατά, Ύδρα, Κύθηρα κλπ
  • Έργα 100άδων χμ. οδ. Δικτύου κι ανακατασκευή γεφυρών.
  • Έργα ύδρευσης , ομβρίων αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών.
  • Σχολείων, το Λεούσιο Γηροκομείο στην Αίγινα.
  • Και πολλά άλλα αναπτυξιακά έργα, που είναι σ’ εξέλιξη και τα οποία βελτιώνουν την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής κατοίκων κι επισκεπτών.

Όπως αναφέρει αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του «Φίλου» Γιάννη Σγουρού, για να συμμετάσχω στις προσεχείς Περ. Εκλογές της 8ης Οκτ. με τον Συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» που είναι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Πειραιώς, που αποτελεί αφετηρία και προορισμό των νησιωτών μας. Η συνεργασία αυτή, επισημαίνει,  προέκυψε σαν  συνέπεια και συνέχεια της προσπάθειας του Ν. Κοτζιά και του «ΠΡΑΤΤΩ» για συμπόρευση των προοδευτικών και πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων.

Η διαρκής και διαχρονική μου ενασχόληση του  με τα κοινά και την Τοπική  Αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου  Βαθμού, τον έχει εξοπλίσει/εφοδιάσει με Γνώσεις των προβλημάτων-Εμπειρίες-Όραμα αλλά κι αυτοπεποίθηση ότι θα μπορέσει όπως αναφέρει , «μ’ αυτά τα εφόδια, αλλά και με ειλικρίνεια,  συνεργασία, εργατικότητα και διαφάνεια, να προσφέρω και στην πολυπληθέστερη Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά με τα μεγάλα και σοβαρά, κυρίως περιβαλλοντολογικά κι όχι μόνον, προβλήματα».

- Διαφήμιση -