- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ  στο Νότιο Τομέα σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει πως χθες το βράδυ στις 20:40 ένας 20χρονος αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι του και τα «πήρε όλα».

«Ψυχολογικός βιασμός λέγετε αυτό», σημειώνει ο κ. Καλλιάνος στη λεζάντα της ανάρτησής του και ευχαριστεί την ΕΛ.ΑΣ για τη δουλεία που έκανε εκφράζοντας την ελπίδα του να βρεθεί ο δράστης.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Μπήκε στο σπίτι μας χθες το βράδυ στις 20.40. Φτιάχνεις το σπιτικό σου και μπαίνει ένας αλήτης και στα παίρνει όλα! Φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του! 20χρονος αλλοδαπός. Ψυχολογικός βιασμός λέγεται αυτό. Παρακαλώ κοινοποιήστε μήπως και βρεθεί το κάθαρμα που μαγάρισε το σπίτι μας. Δυστυχώς καθημερινά ο κόσμος γίνεται αντιμέτωπος με τέτοια περιστατικά. Περιστατικά κανονικού βιασμού, ψυχολογικού βιασμού. Ευχαριστώ θερμά την ελληνική Αστυνομία που έσπευσε αμέσως. Συγχαρητήρια στη δουλειά που έκανε. Ελπίζω σε λίγες μέρες να τον δω μπροστά μου σε κάποιο τμήμα και να με κοιτάξει στα μάτια

- Διαφήμιση -