- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ισχυρό πλέον είναι το ενδεχόμενο, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας της ΚΕΔΕ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί αιρετοί, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης ή στήριξης, βλέπουν θετικά μια πιθανή πρωτοβουλία-υποψηφιότητα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την Προεδρία της ΚΕΔΕ, καθώς πέραν των άλλων μπορεί να συνθέσει δημιουργικά και προς όφελος της αυτοδιοίκησης διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και να καταστήσει την ΚΕΔΕ ισχυρό συνομιλητή της πολιτικής εξουσίας και των κομμάτων, αναβαθμίζοντας τον θεσμικό της ρόλο και την αποτελεσματικότητα της.

Ο κ. Κωνσταντέλλος που εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και μάλιστα από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 71,52%, στη μέχρι τώρα διαδρομή του στα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης ΤΕΔΑ και ΚΕΔΕ, έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των αυτοδιοικητικών, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης ή κομματικής ένταξης.

Ο κ. Κωνσταντέλλος είναι “καθαρόαιμος” αυτοδιοικητικός με σχέδιο και όραμα για την βελτίωση των θεσμών της αυτοδιοίκησης και ταυτόχρονα διεκδικητικός και “ικανός” διαπραγματευτής έναντι οιασδήποτε κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει η περεταίρω θεσμική αναβάθμιση της αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού.

- Διαφήμιση -