- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Πολύς κόσμος την Τετάρτη το βράδυ στη Πλατεία της Βούλας, άλλοι τυχαία για βόλτα ή δουλειές και πολλοί για να παρευρεθούν σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συγκέντρωση, που τράβηξε το ενδιαφέρον και όσων πέρασαν τυχαία.

Ο Βασίλης Μαρινόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός με τον Συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ΖΕΙΣ», σε ένα πολύ φιλικό και συνάμα « «οικογενειακό» κλίμα πραγματοποίησε τη προεκλογική συγκέντρωση του

Πολλοί φίλοι, συνyποψήφιοι, δημότες, εκπρόσωποι Συλλόγων, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, μέλη της ιατρικής κοινότητας, κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα το Family, στην πλατεία της Βούλας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κυρίου Μαρινόπουλου.

Αυτό όμως που ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν η διάθεση των παρευρισκομένων να συζητήσουν ανοικτά για θέματα που αφορούν στην περιοχή και την καθημερινότητα. Μάλιστα πολλοί   δήλωσαν ανοικτά τη στήριξή τους, στον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Μαρινόπουλο.

Ένα από τα σημεία της ομιλίας του κ. Μαρινόπουλου που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν η αναφορά του στην περιοχή και την πλούσια ιστορία της.

«Έχω την τιμή και το προνόμιο να απευθύνομαι σε εσάς τους κατοίκους της Βούλας και του Πανοράματος, κατοίκους με προϊστορία από τη Νεολιθική περίοδο και την Γεωμετρική περίοδο. Κατοίκους, που οι προγονοί τους κατοικούσαν στα χώματα που πατάμε απο την 3η προ Χριστού χιλιετία μέχρι σήμερα..», επεσήμανε.

Στη διάρκεια της συζήτησης του ζητήθηκε να αναφερθεί στο όραμα του και στην επιθυμία του να προσφέρει στη πόλη. Ο κ. Μαρινόπουλος επεσήμανε χαρακτηριστικά:  « Όραμά μου είναι να ενισχύσουμε τις αθλητικές μας υποδομές, με την κατασκευή δυο σκεπάστρων στα γήπεδα Βάρης και Βουλιαγμενης, με την παράλληλη τοποθέτηση ηλιακών πάνελ, που θα τροφοδοτούν με ρεύμα τους προβολείς των γηπέδων».

Ανέφερε ακόμα πως «με πρόσημο την αρωγή και τη στήριξη στον ευάλωτο συνάνθρωπο, βασικό όραμα είναι η υποδειγματική λειτουργία ενός οίκου ευγηρίας, ενός οίκου αγάπης και στήριξης των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Αποτελεί επίσης, επιτακτική ανάγκη η προσφορά και η στήριξη με όλα τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα, με τραυματιοφορείς μοτοσυκλετιστές, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και αποτελεσματικά σε περιστατικά ποικίλων ατυχημάτων, που δυστυχώς αποτελεί μια ζοφερή πραγματικότητα, τα τελευταία 20 χρόνια σε όλη την ελληνική επικράτεια».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ» κυρία Ντίνα Γιάτση Κωνσταντέλλου, ο Πρόεδρος του «ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ» κύριος Στέλιος Τσαλδάρης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ» κυρία Μαριάννα Μαυραγάνη, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χερώματος «ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ» κύριος Φώτης Κούτρας.

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Αθηνά Κωνσταντέλλου, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Δημήτρης Ζουγανέλης, κ.ά.

- Διαφήμιση -