- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος, οι πολίτες του Δήμου Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, άκουσαν και συζήτησαν τις θέσεις , τις απόψεις  και το όραμα του Μάριου Λεμπέση-Μάραντου ο οποίος εξήγησε και το «γιατί» ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στην πρόσκληση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Riviera Coast και παρουσία δύο Δημάρχων που μίλησαν με πολύ θερμά λόγια, ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Λεμπέσης-Μάραντος, λίγα 24ωρα πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έδωσε το δικό του ιδιαίτερο και διακριτό στίγμα στα τοπικά δρώμενα και της εξελίξεις του Δήμου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στο κόσμο που προσήλθε στην εκδήλωση «κατεβαίνω στην πολιτική, γιατί έχει έρθει η ώρα οι Νέοι της περιοχής μας να ασχοληθούμε ενεργά με τα κοινά και να καταθέτουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας στην Δημοτική Αρχή, ώστε να λαμβάνονται υπ όψιν και οι δικές μας ιδέες για το μέλλον της περιοχής στους σχεδιασμούς που υπάρχουν και που αφορούν το δικό μας μέλλον».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «ο Δήμαρχος μας Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι συμφωνεί με αυτόν τον προβληματισμό που του έθεσα για την εκπροσώπηση των Νέων στο Δήμο μας και συμφώνησε να δούμε άμεσα την δημιουργία Τοπικού Συμβουλίου Νέων, όπως ακριβώς προβλέπεται και στη σχετική νομοθεσία»

 

Ο Μάριος Λεμπέσης –Μάραντος επεσήμανε ακόμα πως «για να κάνουμε όμως αυτό το πρώτο βήμα, είναι πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε να φροντίσουμε όλες και όλοι μας στο επόμενο δημοτικό μας συμβούλιο, ν α υπάρχει ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος της Νεολαίας μας,   και για αυτό  ζητώ ανοιχτά την υποστήριξη σας!

»Όχι σαν Μάριος προσωπικά. Αλλά ως ένας από σας, ένας γιος δικός σας, ένα εγγόνι σας, που στο πρόσωπο του εκπροσωπείται το σύνολο της Νεολαίας στην περιοχή μας, στο Δήμο μας».

Συζητώντας με τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση , σημείωσε πως « η στήριξη και η εμπιστοσύνη όλων των συνδημοτών μου στο πρόσωπό μου, πέρα από τιμή και ευθύνη αποτελεί τον βασικό σύμμαχο και την κινητήρια δύναμη για μένα να δώσω έναν «αγώνα» για την πόλη που ζω και αγαπώ όχι μόνο για τους Νέους και τις Νέες, αλλά για κάθε κάτοικο του Δήμου μας…Ήρθε η ώρα να ενώσουμε την εμπειρία των παλιών, με τον ενθουσιασμό και τις ιδέες των νέων»

 

- Διαφήμιση -