- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με το κλείσιμο, σήμερα, της προεκλογικής περιόδου, ολοκληρώνεται μια σημαντική προσπάθεια του συνδυασμού «Πόλη για να Ζεις» με επικεφαλής το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο  και τη γνωστοποίηση στους Δημότες του προγράμματος του για την επόμενη 5ετία.

Μεταξύ των σοβαρών κι αξιόλογων υποψηφιοτήτων  που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κ. Κωνσταντέλλου με διάθεση για δουλειά και προσφορά, είναι και αυτή της Δικηγόρου Δήμητρας Σουμάκη

Όπως η ίδια αναφέρει στους συνεργάτες της  είναι ιδιαίτερα ευτυχής που βίωσε αυτή την εμπειρία, κατά την προεκλογική περίοδο, διότι της δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει  συμπολίτες που δεν γνώριζε, να συνομιλήσει μαζί τους, να ακούσει καλά λόγια αλλά και παράπονα και ταυτόχρονα να δεχτεί μηνύματα στήριξης για την υποψηφιότητά της.

Όπως μας ανέφεραν, απείχε συνειδητά από μεγάλες και πλουσιοπάροχες συγκεντρώσεις και προτίμησε να συναντηθεί  με γνωστούς και αγνώστους συμπολίτες της σε έναν εξωτερικό χώρο ή σε σπίτια φίλων, καθώς θεωρεί  ότι προέχει η προσωπική επαφή με καθένα ξεχωριστά που δίνει την δυνατότητα στο  πολίτη- ψηφοφόρο να σε γνωρίσει καλύτερα και να σε αξιολογήσει.

Με ματιά αισιόδοξη, η Δήμητρα Σουμάκη διεκδικεί  μια θέση για το Δημοτικό Συμβούλιο για να προσφέρει στο Δήμο και τον τόπο της, όσα λείπουν από την καθημερινότητά τους, να είναι σε θέση να γίνει η φωνή των συμπολιτών της και να υλοποιήσει το όραμα του υποψηφίου Δημάρχου  Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, υπηρετώντας αξίες, ιδέες και τις ανάγκες  των Δημοτών.

 

- Διαφήμιση -