- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στη δημοσιότητα έρχονται συνεχώς νέες πληροφορίες και σοκαριστικές λεπτομέρειες για το πως έγινε το εργατικό δυστύχημα στις  στις 11:20 το πρωί της Δευτέρας (23/10) στην περιοχή της Βάρης και συγκεκριμένα επί της οδού Δωδεκανήσου στο Κόρμπι και στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ένας 54χρονος εργάτης με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας που βρήκε φρικτό θάνατο βρισκόταν στο σημείο λόγω εργασιών που πραγματοποιούνταν στην περιοχή για τοποθέτηση οπτικών ινών. Ο 54χρονος -πατέρας δύο παιδιών- βρισκόταν μέσα σε τρύπα στο έδαφος, και το μηχάνημα έργου που κόβει τον δρόμο, πέρασε από πάνω του με αποτέλεσμα να τον διαμελίσει.

Το σημείο αποκλείστηκε από την Ελληνική Αστυνομία από την πρώτη στιγμή, ενώ στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, Πυροσβεστική και ασθενοφόρο των ΕΚΑΒ.

Λόγω του δυστυχήματος συνελήφθησαν οι δύο χειριστές του μηχανήματος και αυτήν την στιγμή βρίσκονται στο ΑΤ της περιοχής για να δώσουν μια πρώτη κατάθεση για το τραγικό περιστατικό.

Στην ενημέρωσή της η Πυροσβεστική, αμέσως μετά το δυστύχημα ανέφερε στο twitter: «Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας από φρεάτιο στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Προφήτη Ηλία στη Βάρη. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

 

- Διαφήμιση -