- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στην οικία του στην περιοχή της Βούλας 63χρονος Ελληνολιβανέζος εφοπλιστής την Πέμπτη. Ο άνδρας βρέθηκε στην οικία που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και όπως όλα δείχνουν αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Στο σπίτι βρισκόταν και ο φρουρός του που ειδοποίησε την Αστυνομία που τον βρήκε νεκρό.
Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πως είναι αυτοκτονία καθώς βρέθηκε σημείωμα. Από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι του εφοπλιστή, εντοπίστηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εκφράζει τα συναισθήματά του και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Πρόκειται για τον Ιμάντ Ζέιν που εντοπίστηκε νεκρός σε ημιυπόγειο χώρο της μονοκατοικίας στη Βούλα. Μαζί με τα αδέρφια του έχουν την ναυτιλιακή εταιρεία NAFTOMAR.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες της Ελλάδας η οποία βυθίστηκε στο πένθος μετά τον αυτοπυροβολισμό του 63χρονου μέσα στο σπίτι του στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 63χρονος βρισκόταν στον ημιυπόγειο χώρο της μονοκατοικίας όταν αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα. Στο χώρο αυτό ήταν το γυμναστήριο του σπιτιού. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι την ώρα του πυροβολισμού στον επάνω όροφο του σπιτιού ήταν η σύζυγός του, ενώ στη μονοκατοικία βρισκόταν και ο φρουρός του 63χρονου εφοπλιστή, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Ο 63χρονος πυροβολήθηκε στον κορμό του σώματός του, ενώ περισσότερο φως θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Ο εφοπλιστής είχε δύο ανήλικα παιδιά από το δεύτερο γάμο του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν σημείωμα από το οποίο προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται -σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις- σε αυτοχειρία.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια που θα πάρει καταθέσεις από τους οικείους του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Η ναυτιλιακή εταιρία του εφοπλιστή είναι από τις μεγαλύτερες στη χώρα μας.

Ποια είναι η NAFTOMAR, ναυτιλιακή του 63χρονου

Από την ίδρυσή της στη Βηρυτό του Λιβάνου, το 1972 η NAFTOMAR επικεντρώθηκε στη διανομή πετρελαιοειδών στην περιοχή της Μεσογείου, η NAFTOMAR εξελίχθηκε σε σημαντικό παράγοντα στον τομέα του LNG.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της «μετά την πρώτη μας συναλλαγή το 1976, σύντομα εκμεταλλευτήκαμε τις τεράστιες δυνατότητες της αγοράς υγραερίου- αυτό οδήγησε εν ευθέτω χρόνω στο άνοιγμα ενός γραφείου ναύλωσης και διαχείρισης πλοίων στον Πειραιά, στην Ελλάδα».

Ταυτόχρονα, άνοιξε επίσης ένα γραφείο αντιπροσωπείας στο Παρίσι με την επωνυμία CHEMIGAZ S.A.R.L. Με αυτή την εξέλιξη, υπήρχαν τότε τα στοιχεία για να καθιερώσουμε αποτελεσματική επικοινωνία με τους μεγάλους πετρελαϊκούς οίκους, τους μεσίτες και την αγορά υγραερίου.

Το 1991, η επιχειρηματική διεύθυνση της NAFTOMAR μεταφέρθηκε στη νεόδμητη τοποθεσία στη Βούλα, παρέχοντας στη διοίκηση και το προσωπικό της ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Παρά τις αρχικές εμπορικές δυσκολίες με τα ναυλωμένα πλοία, το 1977 το εμπόριο υγραερίου και οι δραστηριότητες των πλοίων ενώθηκαν με την απόκτηση του πρώτου μας ειδικού πλοίου, του LPG/C Gaz Unity των 4.000 m3.

«Αυτό το σημαντικό βήμα άνοιξε το δρόμο για την επέκτασή μας στην αποκλειστική μεταφορά υγραερίου. Στην πορεία προσλάβαμε εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ παράλληλα αυξήσαμε σταδιακά τη χωρητικότητα του στόλου μας», αναφέρεται στη σελίδα της ναυτιλιακής.

ΠΗΓΗ: www.iEidiseis.gr

- Διαφήμιση -