- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Στην βεβαιότητα ότι ο Πανιώνιος αξίζει ένα γήπεδο «στολίδι» που θα αρμόζει στην λαμπρή ιστορία του, στην κοινωνία και την νεολαία της Νέας Σμύρνης συνέκλιναν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, στελέχη της ΚΑΕ Πανιώνιος και παίκτες της ομάδας. Όλοι μαζί, βρέθηκαν χθες το πρωί στο εργοτάξιο  της οδού Αρτάκης όπου αναμένεται να αναγερθεί το νέο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο. 

Ο Γ. Κουτελάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  Θόδωρο Καστόρη και τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Τσιάπη, υποδέχθηκαν τους παίκτες και τα στελέχη της ομάδας και συζήτησαν για το φλέγον θέμα της αποπεράτωσης του Γηπέδου, εκεί που άλλοτε δέσποζε το ιστορικό «κλειστό» της Ν.Σμύρνης. .

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης τόνισε ότι τις επόμενες εβδομάδες  θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στους δημότες το νέο χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής και την εργολήπτρια εταιρεία. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ένα έργο πολύ σημαντικό για μια πόλη κατ εξοχήν αθλητική, όπως η Νέα Σμύρνη, το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν προχωρά έτσι όπως θα θέλαμε, τόσο η παρούσα Δημοτική Αρχή, όσο και η Περιφέρεια και φυσικά η ομάδα μας. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάβω όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, θα δω τον Περιφερειάρχη και την εργολήπτρια εταιρεία ώστε να επισπεύσουμε τους ρυθμούς οι οποίοι μέχρι σήμερα είναι αργοί, ούτως ώστε πολύ σύντομα η πόλη μας να αποκτήσει ένα στολίδι για τον αθλητισμό της αλλά και για την ομάδα μας που είναι ο πρεσβευτής της πόλης μας σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Θοδωρής Μικρόπουλος, χαρακτήρισε «δίκαιο» το αίτημα να επιταχυνθούν οι εργασίες που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποπερατωθεί με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, ωστόσο εξωγενείς παράγοντες αποδείχθηκαν αξεπέραστα εμπόδια. «Δεν κοιτάζουμε πίσω, όμως. Μόνο μπροστά» πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον Θ. Μικρόπουλο εξάλλου, «το θέμα του νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, που θα αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας αλλά και θα αρμόζει στον πιο Ιστορικό Σύλλογο της Ελλάδας, βρίσκεται διαρκώς στο μυαλό και στη σκέψη κάθε φίλου του Πανιωνίου» και τόνισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι η Περιφέρεια αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, ο οποίος έχει εκφράσει πολλάκις την έντονη επιθυμία του να ολοκληρώσει το έργο, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε το συντομότερο δυνατό ο Πανιώνιος να μπει στο σπίτι του, ο κόσμος να απολαμβάνει όμορφο αθλητικό θέαμα σε ένα γήπεδο- στολίδι και η νεολαία της πόλης και των γύρω περιοχών να έχουν σημείο αναφοράς στην αθλητική τους διαδρομή”.Ο Θ.Μικρόπουλος τέλος διαβεβαίωσε ότι «Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Δημάρχου, κ.Γιώργου Κουτελάκη αλλά και των αρμοδίων Αρχών, ώστε το όνειρό μας να γίνει σύντομα πραγματικότητα»

Ο αρχηγός του Πανιώνιου, Δημήτρης Βεργίνης, από την πλευρά του δήλωσε:

«Ήρθαμε να δούμε πως πάνε τα έργα για το νέο κλειστό γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμο αλλά έχουμε εμπιστοσύνη και στο νέο Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, τον κύριο Κουτελάκη, και στην Περιφέρεια Αττικής όπως και στην εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο ώστε να ολοκληρωθεί η ανέγερση ενός υπερσύγχρονου γηπέδου.

Πρόκειται για ένα έργο που αξίζει στον Ιστορικό Σύλλογο, τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, και βέβαια στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης, στη νεολαία και στα παιδιά που πρέπει να βρίσκονται πάντοτε κοντά στον αθλητισμό»

- Διαφήμιση -