- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η μαύρη λίστα με τα θύματα από τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Παραλιακή  συνεχίζεται δυστυχώς και το 2024. Σε νέο πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (25/1) στην παραλιακή (λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή) έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά. Το τραγικό αυτό δυστύχημα προστέθηκε στα μακρά αλυσίδα τροχαίων στην Παραλιακή που εξελίσσεται σε καρμανιόλα. Και παρά τον μεγάλο αριθμό θανατηφόρων τροχαίων στη Παραλιακή , ούτε επαρκής αστυνόμευση υπάρχει , ούτε πολλά περιπολικά είναι απλωμένα, ούτε πυκνά μπλόκα της τροχαίας υπάρχουν ιδίως τις βραδινές ώρες αλλά και τα ξημερώματα, ώστε τουλάχιστον να λειτουργούν αποτρεπτικά για μεγάλες ταχύτητες και απροσεξίες.

Η παραλιακή ξαναγίνεται καρμανιόλα. Αν άμεσα δεν υπάρξουν εκτεταμένα και επαρκή μέτρα εποπτείας και ελέγχου της κυκλοφορίας, αλλά και ισχυρά αποτρεπτικά μέτρα (μπλόκα, περιπολικά, ομάδες μοτοσυκλετιστών), θα συνεχίσουμε να θρηνούμε θύματα . Μέτρα αποτροπής τώρα, γιατί κάθε μέρα που περνά, χάνονται ζωές

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο τροχαίο φέρεται να ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσικλέτα, ενώ από την καραμπόλα παρασύρθηκαν και πεζοί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα (πάνω από 180 χλμ./ώρα). Ο οδηγός του -ο οποίος είναι νεκρός- έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε άλλα ΙΧ. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα ΙΧ κόπηκε στη μέση, τα υπόλοιπα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξεριζώθηκαν και φοίνικες.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν και απεγκλώβισαν άτομα. Η κυκλοφορία διεκόπη στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

 

Σημειώνεται ότι στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο είναι λίγο μακρύτερα από εκεί που έχασαν τη ζωή τους ο Τζώρτζης Μονογυιός και ο τράπερ Mad Clip.

Δείτε σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο:

 

 

- Διαφήμιση -