- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά
Αυτοψία στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την κατάσταση του Βρεφονηπιακού Σταθμού που παραμένει επίσης σε καθεστώς «μη παραλαβής» όπως και το Διοικητήριο της Ανθούσας, έργα που εκτελέστηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
Ο κ. Αηδόνης διαπίστωσε τις τεχνικές εκκρεμότητες, αλλά και τις ζημίες που έχει υποστεί το κτίσμα λόγω κακοτεχνιών, όπως εισροές υδάτων και διαβρώσεις σε δάπεδα και τοιχία κ.α.
Ο Δήμαρχος μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε:
«Το κρίσιμο έργο της κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, αρχικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, καθημερινά απαξιώνεται και φθείρεται, ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί ήδη και να εξυπηρετεί τις τεράστιες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Για τα παιδιά μας και για τη στήριξη των οικογενειών του Δήμου μας θέλουμε και αξίζει το καλύτερο. Οι εργασίες αποκατάστασης και τελικής παραλαβής θα προχωρήσουν τάχιστα. Καμία ανοχή στη στασιμότητα».

 

- Διαφήμιση -