- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το Len Women Super Cup 2015 θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο «Π. Καπαγέρωφ», μεταξύ των ομάδων πόλο του Ολυμπιακού και της Πάντοβα.

Στο εμβληματικό φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης πριν μιλήσει για τον σημερινό τελικό του Super Cup 2015 μεταξύ του Ολυμπιακού, που είναι και η ομάδα της πόλης και της Πάντοβα, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση του Final 4 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο πόλο Γυναικών.

«Ο Πειραιάς μπορεί να στερείται ενός πολύ μεγάλου και υψηλών προδιαγραφών κολυμβητηρίου, όμως θα κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, όπως και πέρσι, να είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση» και αναφέρθηκε στην πόλη ως προορισμό, «το Destination Piraeus είναι το σύνθημά μας. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλο τον κόσμο τον Πειραιά και από πέρασμα που ήταν μέχρι σήμερα να αποτελέσει τουριστικό προορισμό. Η πόλη του Πειραιά μπορεί να αναδείξει την ιστορία του, τον πολιτισμό του, τη μουσική του, τον αθλητισμό του, τη γαστρονομία του».

IMG_5844Η  Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη μίλησε για το στοίχημα να υπάρξει μια άρτια διοργάνωση και να αποδειχθεί πως ξέρουμε να φιλοξενούμε μεγάλες διοργανώσεις με επιτυχία.

Διαθεσόπουλος: «Ο Πειραιάς χρειάζεται κολυμβητήριο»

Ο αντιπρόεδρος της LEN και πρόεδρος της Κ.Ο.Ε. κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος αναφέρθηκε στην ελληνική υδατοσφαίριση και ειδικά τη γυναικεία που έχει τεράστια παράδοση: «Έχουμε συνηθίσει είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων είτε σε σωματειακό επίπεδο, να τη βλέπουμε στην κορυφή. Αυτή είναι η καταληκτική διοργάνωση της σεζόν, η κορύφωση των δύο διοργανώσεων, της Euroleague και του LEN Trophy, όπου συμμετέχουν η πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Κυπελλούχος, εν προκειμένω η φιναλίστ. Η περσινή διοργάνωση ήταν επιτυχέστατη, όχι μόνο γιατί ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο σπίτι του, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο. Όπως παρουσιάστηκε και στο μπιρό της LEN ήταν, καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα. Ηταν όλα τέλεια και η διοργάνωση πήρε ένα μεγάλο «άριστα». Αυτό έδωσε δικαίωμα στη LEN να ζητήσει από τον Ολυμπιακό να διοργανώσει και το Σούπερ Καπ. Ο Πειραιάς χρειάζεται ένα κολυμβητήριο αντάξιο αυτού του επιπέδου, των aquatic sports αυτής της πόλης. Αξίζει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ένα κολυμβητήριο-καμάρι, αντάξιο των ομάδων του που πρωταγωνιστούν όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

 

 

 

 

 

- Διαφήμιση -