- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια μεγάλη εικαστική έκθεση και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό του Πάσχα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «Φλοίσβος».

Ο Σύλλογος Ελλήνων Εικαστικών & Πολιτισμικών Δημιουργών «ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου προσκαλούν όλους τους δημότες αλλά και τους ετεροδημότες να επισκεφθούν την 10η κατά σειρά Εικαστική Έκθεση & Σειρά Πολιτισμικών Εκδηλώσεων με τίτλο «Πασχαλινή συνάντηση ΧΕΙΡΟ-ΤΕΧΝΗΣ».

11078305_10205864442908576_292421892_n

 

Η ημερομηνία έναρξης της έκθεσης έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και την τελευταία ημέρα του Μαρτίου. Μάλιστα, το Σάββατο στις 28 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, στα οποία καλούνται όλοι οι πολίτες για να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τα εκθέματα.

Η έκθεση είναι χωρισμένη σε τρεις ενότητες, εκ των οποίων η πρώτη θα περιλαμβάνει την Εικαστική Ομαδική Έκθεση 5 Μελών της Τεχνόσφιαρας ενώ η δεύτερη ενότητα θα αποτελείται από την Πασχαλινή Συνάντηση Χειροτεχνών Μελών της Τεχνόσφαιρας. Η τρίτη ενότητα, η οποία θα διαρκέσει για μία μόνο ημέρα, 30 έως 31 Μαρτίου, θα περιλαμβάνει την Έκθεση και Διάθεση Έργων Τέχνης, τα οποία είναι προσφορά των καλλιτεχνών μελών της Τεχνόσφαιρας αλλά και απλών πολιτών. Όλα τα έργα τέχνης της έκθεσης θα διατίθενται σε συμβολική τιμή, ενώ τα έσοδα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του συλλόγου.

texnosfaira

- Διαφήμιση -