- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ένα καινούριο Φεστιβάλ που ξεπροβάλλει στα πολιτιστικά δρώμενα των παραλιακών δήμων φέρνει μια νέα “πνοή πολιτισμού” στην παραλιακή Αττική.

Το 2ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music είναι ένας νέος θεσμός του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος προσπαθεί να καθιερωθεί ως το κορυφαίο Πολιτιστικό Φεστιβάλ των Νοτίων Προαστίων. Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου από την Παρασκευή 29 Μαΐου έως και την Κυριακή 14 Ιουνίου έχει επίκεντρο την προβολή του βιβλίου, της μουσικής αλλά και του Πολιτισμού γενικότερα.

festival

Το 2ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music συνδιοργανώνεται από την Lamda Flisvos Marina και τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην μαρίνα Φλοίσβου θα διοργανωθούν μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ πολλοί εκδοτικοί οίκοι θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής σύγχρονης βιβλιοπαραγωγής.

 

 

- Διαφήμιση -