- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Μια ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι αυτή  της Δικηγόρου Δήμητρας Σουμάκη, μιας ξεχωριστής παρουσίας στο συνδυασμό «Πόλη για να ζεις» με επικεφαλής το Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, καθώς διακρίνεται για την επιστημοσύνη της, το ήθος, την σοβαρότητα και την εντιμότητά της σε όποιο χώρο έχει δραστηριοποιηθεί.

Με εφόδια την εμπειρία και τη γνώση μέσα από τη δική της διαδρομή στον επαγγελματικό στίβο, ήδη από το 2000, στέκεται με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και μάχεται για το καλό του, έχοντας ως αρχή ότι « το να νοιάζεσαι για τον διπλανό σου, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου».

Βασικοί στόχοι της είναι η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, η επιμόρφωση και συμμετοχή των νέων με δράσεις του Δήμου, η διαβίωση σε μία πόλη μέσα στο πράσινο, καθαρή κι ασφαλή για όλους.

Η ίδια προέρχεται από μία οικογένεια καταξιωμένων επιστημόνων, κυρίως Ιατρών και Δικηγόρων, ιδιαιτέρως γνωστή στην κοινωνία του Πειραιά και των Ηπειρωτών, με τιμές και διακρίσεις στον επαγγελματικό και πολιτικό χώρο στην ευρύτερη οικογένειά της.

Γονείς της είναι οι Κωνσταντίνος και Αμαλία Σουμάκη, Επίτιμοι Δικηγόροι και αδελφή της η Λαμπρινή (Νίνα) Σουμάκη – Σιδερή,  Ιατρός-Δερματολόγος.

Με την πόλη της Βούλας, όπου ζει μόνιμα και αγαπά, έχει βιώματα από παιδί, καθώς με την οικογένειά της διέμενε από παλιά, τότε που η περιοχή δεν είχε ακόμη γνωρίσει ανάπτυξη και αποτελούσε για πολλούς, τόπο παραθερισμού.

Η Δήμητρα Σουμάκη είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και στο  Συμβούλιο της Επικρατείας, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (LL.M.) στο Ναυτικό Δίκαιο από το Cardiff University of Wales (UK) και πιστοποιητικά επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει συγγράψει μελέτη για τη θαλάσσια ρύπανση, υπό το πρίσμα των διεθνών οργανισμών. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Έχει εργαστεί επί 23 έτη, ως συνεργαζόμενη Δικηγόρος, στην Εθνική Τράπεζα και πρόσφατα σε Δημόσιο ΙΕΚ, ως εκπαιδεύτρια, για στελέχη επιχειρήσεων.

 

Είναι Μέλος του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων, του Συνδέσμου Εμπορικολόγων, της Ένωσης Μαχομένων Δικηγόρων και άλλων φορέων, με παρουσία σε συνέδρια και ημερίδες και παράλληλα έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στηρίζοντας συνανθρώπους μας.

Με καταγωγή από την Ήπειρο, εντάχθηκε ως μέλος, στην ιδρυτική ομάδα του Συλλόγου ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Νοτίων Προαστίων «Ο Ρόβας», που εδρεύει στη Βούλα.

Η απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης  είναι συνυφασμένη με τη  διάθεσή της να ασχοληθεί με τα κοινά, για να προσφέρει προς τους συμπολίτες της, να συμβάλλει στο όραμα του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου, να συνδράμει στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και με την ανάγκη για ποιοτική ανανέωση, με την ανάδειξη στις επερχόμενες εκλογές καινούργιων προσώπων αξιόλογων και ικανών.

Στις 8 Οκτώβρη 2023, η Δήμητρα Σουμάκη ζητεί την στήριξη των συμπολιτών της, με τη ψήφο τους, ώστε να υλοποιήσει όσα λείπουν από την καθημερινότητα των Δημοτών.

 

 

 

- Διαφήμιση -