- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Πεζοπόροι, δρομείς, ποδηλατοδρόμοι, αθλητές, άνθρωποι που θέλουν να αναπνεύσουν και να αναζωογονηθούν, μικροί και μεγάλοι, επιλέγουν το παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας για τις καθημερινές ανάσες τους. Τα έργα ολοκληρώνονται και αποκαλύπτεται ένα διαμάντι στην καρδιά της Αττικής Ριβιέρας.

«Οι εργασίες για την ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου εξελίσσονται με γοργό ρυθμό. Ο πεζόδρομος κατά μήκος της παραλίας μας από τον Άγιο Κοσμά μέχρι και τα Αστέρια έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα συνεχίσουμε προσθέτοντας διαδρομές στους βραχίονες της τέταρτης μαρίνας, στο παλιό καταράλα που ήδη έχει κατεδαφιστεί και στη τρίτη μαρίνα μέχρι και το σημείο που γίνονται τα φεστιβάλ», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και ο ποδηλατόδρομος και συνεχίζουμε με τις υποδομές για άθληση, για πολιτισμό, για αναψυχή για μικρούς και μεγάλους αλλά και για τη δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων στάθμευσης. Όλα αυτά δημιουργούν μία νέα πραγματικότητα για την πόλη μας για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Μετά από μία πολύ επίπονη διαδικασία για τις αποφάσεις, τις μελέτες, τις άδειες, τους διαγωνισμούς και πλέον την υλοποίηση των έργων, οι συμπολίτες μας και οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης μας ελεύθερα και ανεμπόδιστα θα μπορούν να απολαμβάνουν μία υπέροχη διαδρομή για πεζοπορία για ποδήλατο που συνολικά θα φτάσει τα 5 χιλιόμετρα αλλά και όλες τις υποδομές που περιέγραψα.

»Μαζί με όλα αυτά την περίοδο αυτή – που είναι και η κατάλληλη – θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες φυτεύσεις μεγάλων και μικρών δέντρων και θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η υποδομή για τους λουόμενους στις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας. Η Γλυφάδα μας δημιουργεί το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στα πλαίσια των μεγάλων παρεμβάσεων που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής, στην περιοχή που αποκαλούμε Αττική Ριβιέρα. Και αυτό το αφήγημα θα συνεχίσουμε να το υπηρετούμε πιστά. Παρά τα εμπόδια – που πιστέψτε με δεν είναι λίγα – θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας υποδομές ποιοτικές, υποδομές που αναπτύσσονται στο πιο όμορφο κομμάτι της πόλης μας, υποδομές που είναι ελεύθερες και προσβάσιμες για όλους. Το παραλιακό μας μέτωπο θα είναι σταθερό σημείο αναφοράς για όλους μας, γιατί θα κάνει καθημερινά τη ζωή μας καλύτερη και πιο όμορφη. Τα καλύτερα είναι μπροστά»

- Διαφήμιση -